Pietruszkowe pesto przepis  Exploataţie agricolă varză albă murată creaţă morcov PoloniaExploataţie agricolă varză albă murată creaţă morcov Polonia Exploataţie agricolă varză albă murată creaţă morcov Polonia Exploataţie agricolă varză albă murată creaţă morcov Polonia
Pietruszkowe pesto przepis
Gospodarstwo Produkty Współpraca Aktualności Lokalizacja Kontakt
 

Bób w pietruszkowym pesto

Składniki:

- 100g parmezanu
- 300g bobu
- natka pietruszki
- 3 ząbki czosnku
- garść orzechów włoskich
- 5 łyżek oliwy z oliwek extra vergine
- sól
- pieprz

Opis przygotowania:

- Bób gotujemy i obieramy ze skórek.

- Pesto: w blenderze miksujemy parmezan, natkę pietruszki, oliwę, sól i pieprz oraz czosnek.

- Bób układamy na talerzu, na nim pesto i orzechy włoskie. Zajadamy z grzaneczką, pycha!

Ten przepis, a także wiele innych znajdziecie Państwo na Przepysznie.pl

Przepisy na dania z pietruszki
(użyczone z portalu Przepysznie.pl)

Pietruszkowe pesto przepis
Żołądki w sosie pietruszkowym

Pietruszkowe pesto przepis
Filet z kurkami i pietruszką

Pietruszkowe pesto przepis
Bób w pietruszkowym Pesto

↓ Sprawdź naszą ofertę warzyw ↓
Pietruszkowe pesto przepis Pietruszkowe pesto przepis Pietruszkowe pesto przepis Pietruszkowe pesto przepis Pietruszkowe pesto przepis Pietruszkowe pesto przepis Pietruszkowe pesto przepis Pietruszkowe pesto przepis Pietruszkowe pesto przepis